sâmbătă, 5 decembrie 2009

Băsescu luptă pentru noi?

. sâmbătă, 5 decembrie 2009

Mai jos am reprodus un articol scris undeva în 2006, poate începutul lui 2007:

"În timpul revoluţiei din decembrie 89` s-au pus bazele noii masonerii, pe atunci o protomasonerie creată din eşaloanele 3 şi 4 ale nomenclaturii comuniste cu scopul de a prelua conducerea ţării şi a împărţi toţi banii care ar ieşi din valorificarea bunurilor create în timpul lui Ceauşescu. Aceşti bani nu urmau să se ducă la bugetul statului ci prin manipularea legii, destinaţia era în buzunarele lor şi a celor apropiaţi.

Cel mai dificil este să gaseşti toate legăturile dintre diferite organizaţii, oameni politici şi manipulatori deoarece aceştia excelează nu în patriotism, ci în acoperirea urmelor şi crearea de diversiuni. Iar de la revoluţie până acum ţara a fost plină de astfel de diversiuni, iar taberele sunt din ce în ce mai greu de stabilit.

Iliescu, marele comunist transformat în aparator al democratiei după o noapte de somn lin (ca mulţi alţii se pare) a furat revoluţia populaţiei din Timişoara împreună cu grupul său de foşti activişti de partid şi agenţi sovietici. Acest lucru este un fapt, nu o teorie. însă oameni ca Vadim Tudor, Constantinescu şi Băsescu stârnesc intriga.

Vadim Tudor, delcarat naţionalist, patriot, şi un mare om de cultură parcă se învârte între poziţia de manipulator şi manipulat. Adevarul este ca multe din cele spuse de el cu luni sau cu ani inainte, acum isi gasesc locul in presa centrala. Cazuri de coruptie, planurile oculte si altele intr-o vreme vazute ca aberatiile unui om nebun acum sunt observate ca fiind niste realitati. Pana aici lucrurile sunt destul de clare. Vadim are informatii, a fost primul care le-a dat publicului, insa aceste declaratii nu intrau in planurile celor care conduceau Romania in acele momente.

Constantinescu si Basescu sunt mult mai asemanatori decat se pare la prima vedere. Amandoi au pornit o lupta, un razboi, primul a cedat, a fost invins, al doilea se pare ca nu se lasa asa de usor. Dar oare asta e realitatea? Oare Basescu, Vadim si Constantinescu sunt pe acelasi front? dupa vorbe asa este, dupa actiuni nu. Desigur, toti 3 in calitate de politicieni isi doresc evident puterea, insa care este pretul acestei puteri. Daca acceptam ca Romania este condusa de catre un grup restrans care oranduieste treburile din umbra ar aparea in mod evident un alt grup care sa i se impotriveasca, evident, de aceeasi factura, pentru ca doua lucruri contrare rar ajung sa se confrunte decat in conditii exceptionale.

Rar oamenii care apar in fata publicului sunt cei care hotarasc cu adevarat, multi sunt alesi pentru carisma sau pentru puterea de a strange voturi, in timp ce creierele dirijeaza, insa exista cazuri cand aceste doua tipuri se regasesc intr-o singura persoana. Sa fie acesta cazul lui Basescu? Grupul de la Cluj este recunoscut ca fiind unul dintre manipulatorii din Romania, insa aceasta eticheta a fost data de catre Basescu si popularizata de presa. Evident, PSD-ul este terenul perfect pentru jocurile din spatele cortinei, lucru care daca este limitat la organizarea partidului pe mine cel putin ma afecteaza prea putin, insa cand aceste jocuri ajung sa faca parte din oranduirea unei tari, este datoria noastra sa le aflam si sa le distrugem.

Presedintele Basescu are norocul ca este placut de public (daca facem abstractie de la gurile care spun ca alegerile au fost fraudate) iar democratia din zilele de astazi a fost conceputa pentru a manipula poporul prin punerea unor marionete in pozitiile cheie si dandu-ne noua impresia ca ne conducem tara si destinul prin mainile lor. Desigur, situatia este cu dus si intors, eu cel putin nu sunt inca sigur pe ce tabara opereaza Basescu, dar dupa cum decurg lucrurile el lupta pentru noi. Sau... in purul stil masonic, poate sa fie o diversiune care sa ne dea noua impresia aceasta. Iar daca alegerile au fost fraudate, mai mult ca sigur Basescu este doar o marioneta menita a ne distorsiona vederea. Dar... poate sa fie si a 3-a optiune. Vorbeam cu un camarad, Radu Tirsina, care este de parere ca Basescu de fapt s-a folosit de masonerie si de toate aceste grupuri cu interese oculte pentru a ajunge presedinte, dupa care le-a tradat. Iar restul ar fi doar pura inertie (referitor la avantul pe care il are Basescu).Presupunând că aţi terminat de citit acest articol am de făcut o mică precizare, observaţi cum în campania lui Băsescu a apărut sloganul "Băsescu luptă pentru tine"? "

Vă recomand să citiţi numărul 10 (199) al revistei Lumea, în mod special Editorialul lui Marian Oprea. De asemenea vă recomand articolul Iregularii vor să plece de pe MDZR, felicitări pentru articol cu această ocazie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu