joi, 6 august 2009

Tentaculele mafiei încep să se agite

. joi, 6 august 2009

Îmi e frică să privesc pe Antena 3, dar pe Realitatea, Băsescu e pe buzele tuturor. Însă preşedintele nu este amintit în discuţii serioase ci în aflări în treabă, învitaţi fiind politicieni ai opoziţiei (când spun asta mă refer totuşi la PSD). Trebuie totuşi să argumentez aceste păreri.

Mulţi oameni dau vina pe politicieni în ce priveşte dezatrul din tară, însă alegerile parlamentare recente au demonstrat că oamenii vor personaje ca Năstase şi Voiculescu să-i reprezinte. Non-stop pe cele două canale mafiote de televiziune preşedintele şi oameni corecţi sunt tăvăliţi prin noroi. Când auzi că este normal ca politicienii să se poarte urât cu reporterii din cauză că Băsescu a avut câteva ieşiri îţi vine să-ţi tragi un glonţ în cap... atât de înapoiaţi sunt parlamentarii PSD. Nu vezi pic de seriozitate şi interes faţă de situaţia României, e o perpetuă luptă (unilaterală) cu preşedintele. Dezgustător, ştiu. Dar asta nu ar fi o problemă dacă publicul i-ar ignora, ingrijorător este că oameni a căror integritate este discutabilă sunt ascultaţi şi chiar aprobaţi.

România este într-o criză economică, socială şi culturală aş mai adăuga eu. Însă nu vezi la TV decât Elena Udrea şi Băsescu, o adevărată spălare pe creier a telespectatorilor. Recomand tuturor înclinaţi să asculte, folosiţi-vă mintea, chiar credeţi că ceva bun vine de la oameni care nu se ocupă de lucruri serioase deşi sunt plătiţi pentru asta? Eu mă aştept să aud discuţii despre reformarea României, despre progres, evoluţie, dar emisiunile televizate îmi îngroapă mintea în noroi.

Voi trage o concluzie tristă dar adevărată, românii nu merită un preşedinte adevărat, nu merită parlamentari buni şi verticali... de ce?... eh... dacă ar fi aşa, atunci mare parte din populaţie nu se va mai simţi reprezentată. Oricum, voi ce citiţi acest site şi aveţi mintea deschisă nu uitaţi că în această ţară suntem puţini.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu